Soliduct AB · Publicerad 22 nov 2019

Ventilationskonstruktör till Soliduct i Ängelholm

Soliduct AB har sedan starten 2006 en positiv ekonomisk tillväxt och befinner sig i ett marknadsmässigt intressant skede. Företaget önskar förstärka sin organisation med en utvecklingsinriktad ventilationskonstruktör som på sikt vill, tillsammans med ägarna, utveckla sortimentet och marknaden. Företaget har återigen utsetts av Veckans affärer och Bisnode, som ett av årets superföretag.

Vi erbjuder

Soliduct är ett solitt företag, både organisatoriskt och ekonomiskt. Företagskulturen präglas av engagemang, snabba beslutsvägar och ett lösningsorienterat synsätt. Företaget har lager och webbshop i egen regi. Det finns en tydlig vision om företagets utveckling de kommande 5 åren. Vi erbjuder goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att i dialog med kunden förstå behovet och ta fram en kundanpassad lösning, som uppfyller branschkraven och bidrar till energibesparingar. Du är tekniskt skicklig, har god erfarenhet av att utveckla, beräkna och färdigställa ventilationsritningar till privatbostäder enligt gällande lagstiftning. Du ritar kundanpassade ventilationssystem i Revit och MagiCad, eller motsvarande. Det är meriterande om du har liknande kunskaper för kommersiella fastigheter.

Din personlighet är viktig och vi vill att du är serviceinriktad, affärsmässig och strukturerad.Vi söker dig med ett stänk av entreprenörsådra, god samarbetsförmåga och ett öga för detaljer. Du är trygg i dig själv och kan arbeta självständigt. På sikt kommer du att bli delaktig i att fortsätta utveckla sortimentet.

Övriga krav
  • Kontakter med kunderna kräver att du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Du har goda datorkunskaper.
  • Eftergymnasial utbildning; ventilationsingenjör, högskoleingenjör eller liknande.
Ansvarsområde & arbetsuppgifter
  • Din viktigaste uppgift är att upprätta ventilationsritningar till våra kunder.
  • Du kommer att hjälpa kunderna med teknisk rådgivning via telefonsupporten och helpdesken.
  • Du blir en viktig nyckelspelare i företagets fortsatta utveckling av produktsortimentet inom ventilationsområdet.
  • Det finns god möjlighet, för rätt person, att växa in i rollen som teknisk säljare.
Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Ängelholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Sista ansökningsdag är 20 december 2019. Anmäl dig via www.codeq.se

I denna rekrytering samarbetar Soliduct AB med Codeq AB i Ängelholm. Frågor om tjänsten lämnas av ansvarig rekryterare Anette Andersson, 0708-952566.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Soliduct startades 2006 med en vision om att erbjuda marknaden ett sortiment av ventilations- och skorstensprodukter, med god kvalitet till förmånliga priser via företagets webbshop. Företaget har utvecklats positivt och etablerat sig som en stark aktör inom sin nisch. I dag erbjuder Soliduct hela FTX-system som är ett mekaniskt från- och tilluftssystem med värmeväxlare. Det ger en förstklassig ventilation med god värmeekonomi och låga underhållskostnader. Det blir också ett behagligare och bättre inomhusklimat i bostaden. Företaget har eget lager och kan leverera varorna snabbt och kostnadseffektivt. Soliduct finns i Ängelholm och omsätter över 38 MSEK med en bruttovinstmarginal på cirka 30% och har AAA i kreditvärdighet. Läs mer på www.soliduct.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga