Trafikverket · Publicerad 18 okt

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi ansvarar för leverans av all utbildning till Trafikverket, väg- och järnvägsutbildning till hela Skandinavien och vi har ett antal högskole- gymnasie- och YH-utbildningar med inriktning mot järnväg. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.
Lärare kontaktledning

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom det eltekniska området inom järnväg, med inriktning på kontaktledning. I jobbet ingår arbete med elevdokumentation och som lärare deltar du även i utveckling av nya kurser.

Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare. Tjänsten är placerad i Ängelholm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elteknisk utbildning inom järnväg med inriktning kontaktledning, alternativt har du annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

Erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen är meriterande. Du ska uppfylla Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.

Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-10-25

Upplysningar

Enhetschef Bo Inge Gustavsson
010-124 3041

Saco Malin Nyman
010-1243056

SEKO Ingvar Carlsson
070-724 8963

ST Stefan Kratz
010-124 1783
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga