Vertical Positioning Group · Publicerad 18 maj 2020

Medarbetare inom kundsupport till VPG i Ängelholm

Är du serviceorienterad och duktig på administration? Till ett års föräldravikariat söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med kundsupport sedan tidigare. Hos oss på VPG arbetar du på vår kundsupportavdelning där du har nära kontakter med våra kunder, leverantörer och andra kollegor och avdelningar på företaget.
Du bli en del av ett stabilt tillverkande bolag med kundbas som främst återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet samarbetsinriktat och prestigelöst.
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VPG utvecklar, tillverkar och marknadsför lyftbord samt materialhanteringsutrustning genom varumärkena Marco, Hymo, Jihab och Saxon, och är marknadsledande inom sin bransch. VPG har knappt 200 anställda, varav drygt 100 i Sverige, och ingår i Southworth gruppen med 600 anställda med produktion i i USA, Sverige och Kina.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Orderhantering avseende alla våra varumärken och produkter i gruppen.
 • Direktkontakt med våra kunder, distributörer och säljkontor angående ärenden som; kundregistrering, registrering av orders, fakturering, växel samt enklare support.
 • Vara behjälplig vid reklamationshantering, exempelvis orderregistrering på delar som skall skickas iväg.
 • Hantering av inkommande ärende för kundsupportgruppen.
 • Viss delaktighet i kundmöten och projektmöten
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar på företagets kundsupportavdelningen som innefattar 4 personer och du rapporterar till kundsupportchef.
Koncernspråket är engelska och det är viktigt att du behärskar detta obehindrat.
Placering är på huvudkontoret i Ängelholm.
Då VPG växer så ser vi stora möjligheter för att det inledande vikariat kan övergå till en fortsatt anställning.

VEM ÄR DU?
 • God kunskap av Microsoft 365 paketet.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med kundkontakter, försäljning och dess säljflöde.
 • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete/orderhantering.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Franska och/eller tyska kunskaper.
 • Teknisk förståelse.
Som person ser vi att du har god känsla för service och en god förmåga att driva ditt eget arbete och att ta initiativ.
Då du jobbar med mycket administration så är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och alltid har en starkt kundorientering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga