Försvarsmakten · Publicerad 29 nov

FMTIS söker Förrådspersonal till Logistikenhet Arboga. Logistikenheten upprättas i Arboga 2019-01-01. Vi inriktar vår rekrytering till alla som jobbar eller vill jobba i en Försvarsmakt som är under utveckling.

Förrådspersonalen lyder direkt under Chef Försörjningsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Mottagning, förrådsställning och utlämning av förnödenheter

Åtgärder på förnödenheter enligt gällande instruktion

Genomför redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem

Jobba med transporter, vård av fordon och hanteringsutrustning

Hantering av materiel

Utbildningar internt och externt inom ditt eget arbetsområder

Medverkar i att upprätthålla kontakt med kunder

Medverkar i övriga funktioner, verksamhet som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation

Utbildning/Kompetens:

Gymnasieutbildning

B-körkort

Erfarenhet:

Tidigare erfarenhet av att arbeta i stödsystem Prio och/eller Lift

Meriterande:

Körkort *BECE*

Kunskaper i redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem (Lift & Prio)

Utbildning i transport av farligt gods/ styckegods och avsändarutbildning farligt gods för berörda transportslag

Truckförarutbildning

Erfarenhet av arbete med försvarsmateriel

Utbildning i transport av farligt gods

Utbildning i drivmedelstjänst.

Biträdande föreståndarkurs enligt BVKF

Som person är du självgående och strukturerad samt ha förmåga att se helheten. Du har engagemanget, tar gärna egna initiativ och eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning (tillämpas för dig som f n inte är anställd inom FM).

Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort är Arboga

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-07

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Kapten Klas Jansson tel
019-39 35 79, klas.jansson@mil.se. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Dzenana Gustafsson 019-393500 (växel).

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS är för SACO Mika Laitanen, OFR/S Martin Sparr , OFR/O Anders Wallinder samt för SEKO Matz Felix. Samtliga nås via växeln på 019-393500.)

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga