Zinkgruvan Mining AB · Publicerad 8 mars

Till Zinkgruvan Mining söker vi en IT-projektledare som ska driva och leda IT-relaterade projekt på företaget.

Har du tidigare erfarenhet av projektledning inom IT? Vill du arbeta i en platt organisation i ett växande, framgångsrikt och lönsamt företag? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en projektledare inom IT där du tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor får fortsätta att driva och utveckla verksamheten framåt inom området. Zinkgruvan Mining är ett investeringsvilligt företag där du får stora möjligheter att påverka.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologisk bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva och administrera projekt enligt Zinkgruvan Mining AB:s projektmodell.
  • Bistå processägare i framtagning av uppdragsspecifikation samt framtagning av projektspecifikation.
  • Utreda och föreslå olika tekniska lösningar.
  • Forma och leda vinnande projektteam med rätt kompetens.
  • Utföra och dokumentera projektens olika faser i enlighet med gällande dokumentmallar och projektverktyg.
  • Ansvara för tidsplanering, budgetering, kostnadsuppföljning, uppföljningar och planering av resurser.
  • Delta i och bidra till avdelningen och företagets verksamhetsutvecklings förändrings- och förbättringsarbete
  • Förvaltning av Zinkgruvan Minings IT-projektportfölj
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi har en rad spännande projekt framöver bland annat mjukvaramigrering, nytt datacenter och trådlös kommunikation i gruvan.

I rollen rapporterar du till sektionschefen inom IT.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning inom området och med tidigare erfarenhet av att driva IT-relaterade projekt. Du är sannolikt en generalist inom området som vill jobba brett med både större och mindre projekt. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Visio och MS Project.

Som person är du analytisk, kommunikativ och trivs att arbeta i team. Vidare är du pålitlig och vill utvecklas inom ditt kompetensområde. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 apr
Ort
Askersund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga