KNAPP AB · Publicerad 6 nov 2019

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes. Vi står inför stora utmaningar och fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som junior mechanical engineer ingår du i Ingenjörsavdelningen och jobbar främst med tekniska frågor inom våra kundspecifika projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebär att:
 • Layout och detaljarbete (konfigurering och specificering) av mekanik i kundprojekt.
 • Skriva och upprätthålla projektdokumentation.
 • Ha tät kontakt med vårt moderbolag och systerbolag runt om i världen.
 • Förbereda för och leda konstruktionsgenomgångar.
 • Genomföra riskanalyser.
 • Leverera i flera samtidiga projekt enligt tidplan.
 • Se till att tillräcklig information finns för att kunna leverera enligt tidplan.
Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du ingår i ingenjörsteamet på 20 personer och rapporterar till vår konstruktionschef. Planerade resor till vårt huvudkontor i Österrike kan förekomma några dagar per kvartal.

Kvalifikationer och personlighet
 • Du har ett stort tekniskt intresse.
 • Du har en bakgrund som nyutexaminerad högskoleingenjör med inriktning maskin alternativt relevant arbetserfarenhet som konstruktör.
 • Du har intresse av och förståelse för logistik och elektromekanik.
 • Du inspirerar och motiverar dina kollegor, du är öppen som person och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska.

Utmärkande personliga egenskaper är din initiativförmåga och din vilja att arbeta målinriktat. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du trivs i en internationell miljö, är analytisk, noggrann och strukturerad.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett internationellt företag med världsledande högteknologiska produkter och mycket intressanta och spännande kunder. Du blir del av ett fantastiskt team med god stämning och trevliga kollegor och för rätt kandidat finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har friskvårdsbidrag och du kommer att ha tillgång till gym.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget
ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk:

https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:298869/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Sökord: KNAPP, Åstorp, Junior Mechanical Engineer, Konstruktion, Produktutveckling, Gymnasieingenjör, Högskoleingenjör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 130 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor. Koncernen har ca 3600 anställda och en omsättning på ca 800 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den europeiska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com och www.youtube.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 jan 2020
Ort
Åstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör , Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga