North European Trust AB · Publicerad 30 okt 2020

Vår säljavdelning bistår våra kunder med förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer. Vi expanderar ytterligare och ökar hela tiden våra marknadsandelar. Med ett stort och kvalitativt sortiment har vi alla förutsättningar att lyckas. För detta ändamål behöver vi rekrytera en vikarierande butikssäljare, som kommer vara med och bidra till att vår satsning blir framgångsrik. Tjänsten är ett föräldrar vikariat på heltid under 5 månader. 1 dec -20 t.o.m. 30 april 2021 med lön enligt avtal Handels alternativt individuell justering baserad på erfarenhet och kompetens.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta i vår butik belägen i Åstorp. Du arbetar efter uppsatta mål och ansvarar för att utveckla och driva butiken, dels med försäljning, men också som kundmottagare för vår verkstad. Butiken är under stark tillväxt och behöver en pålitlig vikarierande butikssäljare under tiden som butiksansvarig är på föräldraledighet.

Ditt arbete är således en mycket viktig del av vår framgång och din insats kommer både synas och göra skillnad även om det bara är för en begränsad tid.

DIN PROFIL
Vi söker dig som brinner för att ge bästa service och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Självklart har du ett gediget motorintresse, helst för tvåhjulingar. Underförstått krävs en god kommunikativ förmåga och att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska . God datorvana krävs, då du kommer att arbeta i nya moderna kassa och lagersystem. Minst B-körkort är ett krav.

Du är stresstålig och bra på att prioritera, vilket kommer dig väl till pass i en roll med många varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en social person med hög förmåga till flexibilitet och proaktivitet.
På North European Trust AB erbjuds du en trygg anställning i ett växande och marknadsledande bolag. Tillsammans med tjugo kollegor arbetar du i våra lokaler belägna i Åstorp strax utanför
Helsingborg.

ANSÖKAN
Skicka in din ansökan och personliga brev till: peter.gorborn@netab.com

Ytterligare uppgifter lämnas av Försäljningschef Peter Görborn Tel. 072-0808066

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, motordrivna lekfordon och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör.
Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.
North European Trust AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i
Sverige, Norge och Finland. Vi har också två butiker i Åstorp samt Göteborg. Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi eller www.facebook.com/motorsweden
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2020
Ort
Åstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt
Mejla Peter Görborn

Inga fler jobb från North European Trust AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga