Montico · Publicerad 23 sept

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av materialhantering och/eller truckörning? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Montico söker nu materialhanterare för längre uppdrag på Scanfil. Du kommer att arbeta med att hantera flödet av produktionsmaterial, där både materialhantering och truckkörning ingår.

Formell kompetens:
  • Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
  • Du har en god fysik.
  • Du har B-körkort.
  • Truckkort A1-4 B1-6
  • Monteringsvana är meriterande.
Din profil

Vi söker både dig som har mycket erfarenhet av att jobba inom industri och dig som nyligen har avslutat din gymnasieutbildning.

Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av lojalitet, samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du bidrar positivt till arbetsgruppens dynamik.
Vi på Montico värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund Scanfil i Åtvidaberg söker vi nu en ambitiös materialhanterare med känsla för människor.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga