Poolia Kontor · Publicerad 27 juni

Till vår kund i Norberg söker vi nu en kontorsansvarig/ office manager för ett konsultuppdrag på lång sikt. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

URVAL OCH INTERVJUER SKER LÖPANDE, VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!

För denna tjänst önskar vi ditt CV och personliga brev på både svenska och engelska.

Arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig kommer du att organisera och hantera kontoret. Du kommer vara kontakten mellan försäljning och verkstad samt stötta försäljningen med orderberäkning och offertskrivning.

Du kommer dessutom att ansvara för allmänt kommersiellt stöd som:
  • redovisning inkl. lön, moms, pension mm i linje med Svenska och US GAAP
  • månads- och årsbokslut inkl. lagerupptagning
  • hantering av bankkonton.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med moderbolaget i Tyskland.

Utbildning/ Erfarenhet

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll samt har kunskap om orderberäkningar och orderhantering. Du har även kunskap om offertskrivande för att kunna stötta försäljningen.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Officepaketet har du god vana av att arbeta i och det är meriterande med erfarenhet av Navison och Kontek eller annat lönehanteringssystem.

Som person är du flexibel och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att hugga tag i arbete där det behövs och trivs med att arbeta hands on. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra men även har en god förmåga att självständigt strukturera och organisera ditt arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Ort
Avesta
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga