FindersFee Sverige AB · Publicerad 7 juni

Bjäre Kraft är ett energiföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för kunder i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Att skapa hållbara förutsättningar för miljön.

Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare.

Koncernen består av fyra bolag som totalt omsätter 230 MSEK och har drygt 60 anställda. I september flyttar vi till nya fräscha lokaler i
Förslöv precis vid tågstationen. I samarbete med FindersFee söker vi nu en chef för fibernät som vill vara med och påverka utvecklingen av den framtida infrastrukturen i Nordvästra Skåne.

Om jobbet
På vår avdelning för fibernät arbetar 11 engagerade anställda och inhyrda projektörer samt en extern projektledare. Vi bygger i en takt på över 5000 anslutningar per år och har förnärvarande byggt över 27 000 st. Vi är aktiva i fyra kommuner i nordvästra Skåne och samverkar med både kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner.

Som ansvarig för fibernät kommer du att möta många spännande utmaningar och får en möjlighet att hjälpa till att utforma vårt fibernät. Vi tror att du brinner för att utveckla och inspirera dina medarbetare, att ge dem de bästa förutsättningarna i sitt arbete. Att tillsammans med gruppen hitta nya arbetssätt och metoder är en viktig del av arbetet liksom kalkylering och uppföljning av projekt. En viss övergripande projektledning gentemot våra utförare är också en del som kan ingå i rollen.

Du möter både regionala och lokala markägare i avtalsfrågor samt leverantörer i fråga om inköp och upphandlingar. Du rapporterar till
Teknisk chef och får fullt personalansvar för din grupp.

Om dig
Vi söker en duktig ledare som inte nödvändigtvis varit chef förut. Har du erfarenhet från fiber så är detta meriterande men inget krav, du kan också ha arbetat inom bygg eller entreprenad. Tidigare arbete som projektledare eller med projektering är meriterande.

Som person är du lugn och engagerad med en god social förmåga. Du trivs att jobba långsiktigt mot tydliga målsättningar och har en ständig vilja att skapa strukturer, utveckling och ständiga förbättringar. Din samarbetsförmåga är god och du har en vilja att delta i det praktiska arbetet för att tillsammans med medarbetare och beställare skapa långsiktigt hållbara lösningar.

Kontakt
Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till maria@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee,
Chefsrekryteringskonsult Maria Boström, tel 040-301026 eller maria@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en findersfee för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering.
Bra kontakter lönar sig för alla....
+ Läs mer om företaget