Danske Bank · Publicerad 12 sept

Danske Bank växer i Borås och vi söker nu dig som brinner för att hjälpa kunder nå sina mål, vill ha kul på jobbet och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del i utvecklingen av Sveriges snabbast växande bank! Låter detta intressant? – Då kanske du är vår nästa Privatrådgivare!

Nu söker vi en ny Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter i Borås.

I rollen som Privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden. I rollen ges du stora möjligheter att ta eget ansvar och driva ditt eget arbete framåt. Allt med ett fokus att skapa förtroende hos kunderna som leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av 5 ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Danske Bank växer snabbt och Borås är ett av våra mest expansiva kontor. Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team som präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och gott humör.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det här är en roll där din kundfokus, förmåga att självständigt driva på ditt arbete och affärorienterade sätt kommer att komma till sin rätt. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund, och i samarbetet med dina kollegor. Det som gör att du trivs och utvecklas i arbetet är att arbeta med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Vi ser att du är en självgående person som tar ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans, och ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet samt en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du är även SwedSec-licensierad samt har bolånelicens.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper i urvalet för att du ska komplettera teamet på bästa sätt. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka!

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta kontorschef Nina Bjurving på tel 0767-21 61 79 eller nina.bjurving@danskebank.se om du har frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-10-02.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga