Ingram Micro · Publicerad 19 juni

Nu söker vi en erfaren Teamledare till Plock och packavdelningen!

Är du en person som drivs av att lära ut och leda andra till att göra sitt absolut bästa? Är du en mästare på att prioritera, delegera men samtidigt tycker om att arbeta operativt? - då kanske du är rätt person för oss!

Du har som Teamledare för vår plock och packavdelning, ett tätt samarbete med din Avdelningschef. Ni arbetar tillsammans mot att leverera och säkerställa att vi når uppsatta måltal både internt och externt. Du är delaktig i ansvaret för att tillse att de som jobbar under ditt skift har ett arbete som flyter på och att de utför de arbetsuppgifter som åligger dem. Vid Avdelningschefens frånvaro är det du och dina kollegor som har ansvaret för avdelningen.

Arbetstid
Våra arbetstider är förlagda till både dag, kväll och helg men till denna tjänst söker vi en person som kan tänka sig att arbeta ständigt kvällsskift.

Du som person gillar att jobba i ett högt tempo, du drivs av både ansvar och utmaningar. Du är lösningsorienterad och hjälper gärna till att utveckla processer och rutiner för att förbättra och effektivisera den dagliga driften. Du är prestigelös och har inget emot att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du har ett stort driv och vill framåt i din utveckling, för att kunna vara ett föredöme för andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I rollen inkluderas uppföljning och kontroll av siffror och statistik för att kunna se över verksamheten och driva den framåt. Läs- och skrivförståelse på svenska och engelska är därför ett krav samt även en god datorvana.

Ansökan: Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning samt utdrag ur polisregistret.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Avdelningschef, Marie Ljunggren på telefonnummer 0721-593145. Sista ansökningsdag är den 15 juli 2018. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga