Nexer AB · Publicerad 1 mars 2021

Nexer söker nu en junior utvecklare som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du såväl proaktivt som reaktivt med system vi själva utvecklar och driftar för kunds räkning, så kallade SaaS-system (Software as a Service). Du kommer främst att kommunicera med våra projektledare, utvecklare och tekniker, men även med våra leverantörer och kunder.

Vi söker dig som är i början av din karriär som utvecklare och som är beredd att satsa på din egen utveckling. Du är teknikintresserad drivs av att lära dig nya saker och vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

Som Javautvecklare hos oss arbetar du i ett inhouse team med seniora utvecklare med vår egen utvecklade produkt. Här har du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling. Vi har små och stora kunder inom Retail, Telecom, fordonsindustrin och offentliga sektorn för att nämna några. Du kommer att få bygga skalbara system och utveckla nya bygg- och deployprocesser med hjälp av CI/CD.

Vi erbjuder våra anställda en stor bredd av uppgifter och en chans att vidareutvecklas inom en mängd olika områden.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-bolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med flera stora kunder i Sverige som Internationellt.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet och har kunskap om eller är intresserad av:
 • Java
 • SQL
 • Continous Integration
Det är meriterande om du har erfarenhet av
 • Spring
 • Hibernate
 • GIT
 • Frontend, JSP, CSS, Flex, Angular, JSR 286.
 • Bamboo
 • Kafka
 • Elastic Stack
 • Atlassian JIRA
 • Microservices
Vidare söker vi Dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.
Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Vidare är du social, utåtriktad och gillar att jobba i grupp med övriga utvecklare.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 apr 2021
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga