Nexer Recruit · Publicerad 26 aug 2021

Förvaltningsledare IT till RISE

Gillar du att projektleda och styra en organisation i förändring? Har du dessutom en bred IT-profil och koll på ekonomiprocesser? Då kan du passa som Förvaltningsledare hos RISE där ditt uppdrag är att skapa IT-service i världsklass! RISE anser att en bättre värld behöver fler perspektiv och då krävs innovation, förutsättningar och kraft för att skapa hållbara lösningar. Vill du vara med i deras arbete att skapa ett hållbarare samhälle; sök tjänsten redan idag!

Din vardag
I rollen som Förvaltningsledare IT utvecklar och förvaltar du deras affärssystem (baserat på IFS). Ditt uppdrag är att leverera effektiv service till verksamheten och till din hjälp har du ett engagerat IT-team av projektledare, applikationsspecialister och tekniska specialister som du arbetsleder och coachar för att nå uppsatta mål.

Du kommer att:
  • Leda och delta i olika integration- och förvaltningsprojekt kopplat till ekonomiprocesser
  • Vara drivande i vilka behov och krav som finns i organisationen kopplat till affärssystemsområdet
  • Arbeta med leverantörssamverkan gällande våra avtal och strategiska frågor inom förvaltningsområdet
RISE ambition är att skapa rätt förutsättningar för en effektiv och kvalitetssäker förvaltningsledning genom enhetliga metoder samt att stå för rätt stöd i planering, genomförande och uppföljning.

Vem är du?

För att passa i rollen bör du ha en bred förståelse inom IT-området och kunskap om ekonomiprocesser. Du behöver vara duktig på att leda både människor och projekt samt ha ett strukturerat och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är van att driva förändring tvärfunktionellt över en hel verksamhet och är en duktig kommunikatör, i både tal och skrift. I syfte att passa in i rollen och bolaget så är det viktigt att du är en team player, servicemedveten, lyhörd och resultatorienterad.

Du får gärna ha relevant utbildning inom IT eller affärssystem, alternativt flerårig arbetserfarenhet inom affärssystem- och/eller systemförvaltningsområdet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet IFS eller annat likvärdigt affärssystem samt förvaltningsmodellen PM3.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Linda Samuelsson på linda.samuelsson@nexergroup.com / 070-2163752
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar RISE till ett konkurrens- kraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Deras cirka 2800 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. Läs mer på www.ri.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 sept 2021
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga