Optidev · Publicerad 3 okt

Optidev AB är idag marknadsledande inom robusta mobila IT lösningar för spårbarhet och insamling av affärskritisk information. Med effektiva flöden och spårbarhet i realtid sparar dessa lösningar både tid och effektiviserar våra kunders verksamheter. Vårt huvudkontor ligger centralt i Borås. Läs mer om oss på www.optidev.se

Rollen

Som applikationskonsult på Optidev ansvarar du tillsammans med ditt team för att ta kunden alla stegen av ett projekt från förstudie till levererat och implementerat projekt. Du kommer att vara en del av ett team med utvecklare, testare och applikationskonsulter som tillsammans ska ge kunden den absolut bästa resan den kan få genom ett projekt

Din roll kommer att vara väldigt varierande där du har nära kontakt med såväl kund som interna resurser. Du kommer att jobba med Optidevs egenutvecklade plattform TrueMobile och sköta uppsättning, konfigurering och testning. I de fall det krävs anpassningar för kunden sköter du med stöttning av teamets utvecklare detta jobbet tillsammans.

Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och sätta sin egen prägel. På Optidev är vi noga med att lyfta fram våra anställdas starka sidor och ge möjlighet att utvecklas inom dessa.

Vi tror att du har jobbat som applikationskonsult i några år och har god förståelse för hur en projektprocess fungerar. Du har god teknisk förståelse och kan prata med såväl utvecklare som icke tekniska beställare. Du har en naturlig fallenhet för att leda en grupp i projektform men kan också på egen hand hantera både interna och externa kravställare. Har du en bakgrund som utvecklare och/eller förstår kod är det meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Förstudier
  • Kravhantering
  • Projektledning
  • Uppsättning och konfigurering
  • Test
  • Dokumentation
Vi söker dig som har högskole- eller universitets- utbildning inom relevant kompetensområde. Du har några års erfarenhet av liknande roller. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av programmering eller avancerad konfigurering av mjukvara. Projektledaregenskaper värderas också högt. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Optidev erbjuder
På Optidev värnar vi om våra medarbetare och strävar mot att bli Sveriges bästa arbetsplats! Som ett steg i den riktningen har vi lyckats erhålla en Great Place to Work-certifiering. Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur, i ett team med hög kompetens och där teamkänsla tillsammans med egen utveckling värderas högt. Optidev är verksam i Borås med kunder både nationellt och internationellt. Hos oss råder högt i tak och vi har som målsättning att vara öppna och flexibla. Våra medarbetare ska alltid kunna påverka sin egen vardag genom delaktighet i förändringar både för individ, team och företag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Optidev AB är marknadsledande inom mobila IT-lösningar för logistik. Med effektiva flöden och spårbarhet i realtid sparar lösningarna tid och effektiviserar våra kunders verksamheter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Visa var

Inga fler jobb från Optidev tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga