SCANIA CV AB · Publicerad 19 nov 2020

Om du gillar människor, teknik och lastbilar med högt tempo så har vi världens roligaste jobb till dig. Vi söker en serviceinriktad och positiv person till vårt Democenter i Borås

Scania Sveriges Democenter är en central i Scanias marknadsföring och mycket uppskattad funktion bland både gäster och kollegor i Sverige. Hit kommer besökare från hela Sverige för att få information och testa lastbilar och bussar. Alla gäster åker härifrån tacksamma och upplysta med ett leende på läpparna.

Vi är en viktig del av Scanias marknadsaktiviteter såsom mässor, kundevent, konkurrentjämförelser och säljutbildningar. Vi har i stort sett kundbesök dagligen med olika inriktningar och en viktig del av vårt arbete är att kontinuerligt utbilda och fördjupa produktkunskapen hos den svenska säljkåren. Vi är ett litet gäng som utför många olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att demostrera lastbilar för våra gäster inklusive att hålla presentationer kring exempelvis teknik, hållbarhet, tjänster och kundnytta i vårt erbjudande. Du kommer också att vara inblandad i genomförandet av exempelvis konkurrentjämförelser, kundevent och provkörningar av nya produktnyheter.

Som fordonsansvarig håller du ihop flottan av demofordon, planerar och beställer nya fordon samt visualisera planen för resterande organisation. Detta kräver struktur och ordningssinne.

Din profil
För att lyckas i rollen som demoförare och fordonsansvarig tror vi att du:
  • Har service känsla och gillar att prata med människor
  • God vana av att köra och hantera tunga fordon
  • Teknikintresse och är nyfiken på tunga fordon och dess teknik
  • God kännedom om vårt produktsortiment och hur detta ger kundnytta är meriterande.
  • Tycka om att hålla presentationer eller lära sig det.
  • Noggrann och ordningsam
  • Datorvana
  • CE-behörighet
Vi tror att du har arbetat med till exempel försäljning, köra lastbil eller jobbat med fordonsutveckling. Du bör vara intresserad av våra fordon samt av en bransch i snabb teknisk utveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Kontakta gärna Joar Turesson, Chef Democenter, Scania Sverige, på 010 - 706 68 22

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker efter ansökningsperioden och sista ansökningsdag som är 2020-12-31

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2020
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga