SJR · Publicerad 7 nov

Vill du få erfarenhet av olika branscher och utvidga ditt nätverk eller vill du kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst ute hos en av våra kunder? Då kan SJR:s nätverk vara intressant för dig.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som controller hos någon av våra kunder kan din roll och arbetsuppgifter variera något beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Din huvudsakliga arbetsuppgift är dock att se till att företagsledningen får den ekonomiska information de behöver för att kunna följa, bedöma och påverka verksamheten. Du fungerar som verksamhetens bollplank i ekonomiska och finansiella frågor. Det är också vanligt förekommande att du får göra analyser, utredningar och avstämningar samt arbetar med budget och prognoser.

Vi söker dig som har arbetat ett par år som business controller och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Vidare har du en högskoleutbildning och känner dig trygg i det engelska språket. Som person är du positiv och flexibel med ett eget driv. I ditt arbete är du lösningsorienterad och tar stort ansvar och ägarskap för dina arbetsuppgifter. Vidare är du van vid att arbeta mot deadline och uppsatta mål samt tycker om att arbeta såväl självständigt som i team med andra. Din kommunikativa och utåtriktade personlighet kommer väl till pass i en business controllerroll hos oss.

Din ansökan
Låter detta intressant får du gärna registrera dig hos oss och skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Liina Fagerberg via 031-750 33 91.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 nov
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga