SJR · Publicerad 13 okt

SJR söker för kunds räkning dig som vill arbeta som redovisningsassistent i Borås och som finns tillgänglig omgående.

Vad innebär rollen?
Du kommer ingå i ett team om åtta personer och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande bokföring samt avstämningar i samband med bokslut.

Tjänsten innebär att du arbetar som SJR-konsult och arbetet sker på heltid med flexibel arbetstid. Behovet är omgående och uppdraget löper till 31 januari 2018.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och som har minst ett par års erfarenhet av löpande bokföring.

Som person är du driven, självgående och orädd med ett sinne för noggrannhet och struktur. Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt
Ort
Borås
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var