SJR · Publicerad 19 feb

Är du studerande och ute efter ett extrajobb som ekonomiassistent? Då kan detta vara något för dig!

SJR söker för kunds räkning en student till en deltidstjänst som ekonomiassistent med omgående start och fram till sommaren. Tjänsten är på ca 50%, med flexibla arbetstider. Bolaget sitter i fina lokaler i Borås.

Vad innebär rollen och vem söker vi?

I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med kund- och leverantörsreskontra, administration och lite övriga redovisningsfrågor.
Vi söker dig som studerar ekonomi och är ute efter ett spännande extrajobb med möjlighet att få en bredd som ekonomiassistent. Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent är detta meriterande.
För att trivas i rollen är du prestigelös, lättsam och serviceminded. Du är trygg i dig själv och gillar att lära dig nya saker. Självklart är du noggrann och mån om att göra ett bra arbete.
Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström på 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr
Ort
Borås
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var