Sigma IT Consulting · Publicerad Igår 08:38

Sigma IT Consulting växer och vi söker nu apputvecklare inriktning Android som vill vara med och bygga upp teamet i Borås. Du blir en del av vårt team med duktiga och ambitiösa konsulter inom olika områden, med det gemensamma att vi vill ta oss an våra kunders utmaningar. Du blir en viktig del i Sigmas satsning för att bli det bästa IT-konsultbolaget i Borås, vilket möjliggörs genom att vi är en samling engagerade konsulter som arbetar för varandra och säger vi istället för jag.

I denna roll arbetar du som konsult hos en av våra kunder med huvudfokuset apputveckling inriktning Android med Java eller Kotlin. Vi söker dig som har arbetat ett par år med att utveckla mobilappar och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Apputvecklare, Android, mobile application developer, Java, Kotlin, mobila applikationer, Android Studio, mobile developer, app developer, mobile app developer

Hur ser rollen ut?

Rollen går ut på att designa och programmera funktionella program och applikationer, med fokus på Android. Du arbetar både självständigt och i team där ni själva driver arbetet framåt. Syftet med rollen är att skriva ren och felfri kod och producera fullt funktionella mjukvaruapplikationer enligt kundens önskemål.

Vi har kunder inom retail, energi, offentlig sektor och telekom.

Vidare beskrivning av ansvarsområden:

- Du samlar in och analyserar kundens krav och förstår hur dessa kan översättas till features.

- Du samarbetar med ditt team av professionella utvecklare för att sätta spec:ar för nya applikationer.

- Du skriver kod av hög kvalitet och håller deadlines.

- Du genomför unit- och integrationstester innan utrullning samt genomför funktionella och icke-funktionella tester.

- Du rättar buggar och felsöker applikationer och utvärderar befintliga applikationer och gör om dem vid behov.

- Du uppdaterar och lägger till nya features.

- Du utvecklar tekniska dokument som stämmer överens med appdesign och kod

I dagsläget består gruppen av kompetenta och stöttande kollegor inom olika kompetensområden så som .NET-utvecklare, projektledare, kravanalytiker, testare med mera. Som anställd hos oss får du möjlighet att jobba med en bred uppsättning kunder i Borås med omnejd, kombinerat med kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

Förutom ditt uppdrag hos en av våra kunder har vi en stark gemenskap i Sigmateamet, med regelbundna meetups, sociala aktiviter, utbildningar och annat som gör vår tillhörighet stark.

Din yrkesbakgrund

Du trivs i denna tjänst om du har mycket god kunskap inom Java eller Kotlin och erfarenhet av mobila applikationer. Du har stor kännedom kring relevanta ramverk relaterade till Android. Vi tror att du har en utbildning som är relevant, men är du självlärd och brinner för apputveckling tar vi gärna emot din ansökan.

Vem är du?

Vi söker en professionell och passionerad IT-konsult som vill vara en del i ett team och vara med och bygga upp Sigma i Borås. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi vill fortsätta att bygga ett ännu starkare team, så vi ser det som en fördel om du vill vara med och utveckla detta genom att dela kunskap, anordna aktiviteter, eller annat engagemang.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Albin Ljungquist, albin.ljungquist@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 feb
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare