Sigma Recruit · Publicerad 13 okt

I rollen som systemutvecklare kommer du att vara med i digitaliseringen av RISE IT-tjänster. Som systemutvecklare hos RISE finns stora möjligheter till personlig utveckling, utbildning och arbete i spännande projekt i en innovativ arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Vill du vara en del av ett starkt, samlat forskningsinstitut? I internationell samverkan med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar RISE till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle!

IT organisationen har en viktig roll med att förse koncernen med IT-nära tjänster, delta i den verksamhetsnära förvaltningen och driva utvecklingen inom strategiskt viktiga IT områden för koncernen. Koncernens IT organisation är geografiskt placerad både i Borås och i Stockholm och består av totalt ca 30 personer.

DIN VARDAG
Du kommer att arbeta med flera olika tekniker och har stora möjligheter att utvecklas inom dessa. De flesta systemen bygger på Microsofts plattform. Som systemutvecklare hos RISE får du arbeta med många olika projekt för att hjälpa verksamheten bl.a. utveckla lösningar mot vår webbshop och integrationsplattform Du kommer att ingå i vårt utvecklingsteam som tillsammans löser verksamhetens behov.

RISE använder bland annat dessa tekniker:
· . Net
· Java
· Powershell

DIN PROFIL
Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och vill fortsätta att utvecklas inom detta. Du kan vara relativt nyutexaminerad om du har ett brinnande intresse och en stor vilja att växa i rollen. Det är viktigt att du har en förmåga att prata med verksamheten och fånga upp de förbättringsbehov som finns. Vi ser att du har en med akademisk utbildning med systemvetenskaplig inriktning eller annan relevant utbildning.

Som person motiveras du av att bidra med nya idéer och kommunicera med olika typer av människor. Du tar initiativ, är strukturerad och trivs med att ta ansvar. Engelska och svenska behärskar du i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Mikaela Jahreskog på 070-248 72 41, mikaela.jahreskog@sigma.se eller
Susanne Hjälmered på 070-389 70 07, susanne.hjalmered@sigma.se. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Fackliga representanter på RISE: Linda Ikatti, Unionen,
010-516 51 61, e-post linda.ikatti@ri.se och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21, e-post lazaros.tsantaridis@ri.se

OM RISE
RISE – Sveriges forskningsinstitut

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten.
www.ri.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 nov
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare