Sigma · Publicerad 19 okt

Som projektledare hos RISE kommer du att vara en del av den viktiga utvecklingen, i kombination med gruppens forskning, av mätningar och provningar inom verksamhetsområdet för högspänning. RISE högspänning och starkström har en internationellt ledande ställning och deltar mycket aktivt till utvecklingen genom forskning och nyutveckling av mätmetoder och mätsystem för höga spänningar och strömmar. I din roll kommer du även få möjligheten att aktivt arbeta med kundprojekt i samarbete med företag, universitet, högskolor och myndigheter i såväl Sverige som internationellt. Här kommer du genom dina insatser bidra till samhällsnytta. Det finns en stor frihet och många möjligheter att utveckla rollen. Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen, gärna inom elektroteknik.

DIN VARDAG
Projekt inom elkraftmätteknik med kalibrering och provning, on-site hos våra kunder eller i egna laboratorier kommer att bli din vardag. Projekten är ofta komplexa med höga krav på anpassning, samarbete och gränsöverskridande tekniska lösningar. Resor till kunder och samarbete med branschkollegor runt om i världen, kommer att ge dig ett brett kontaktnät och värdefulla kunskapsutbyten. Hos RISE kommer du arbeta i en mycket stimulerande miljö med kompetenta och trevliga kollegor som brinner för att göra skillnad.

VEM ÄR DU?
Du drivs av en naturlig nyfikenhet och gillar nya utmaningar. Det är viktigt att du är självmotiverad med egen initiativförmåga och drivkraft. Vi värdesätter samverkan och förmågan att skapa konstruktiva och goda relationer. Vi tror att du kan växla mellan helhets- och detaljperspektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya sammanhang.

Har du utöver din utbildning några års arbetslivserfarenhet är ett plus men inget måste, det absolut viktigaste är att du har ett intresse och stort mått av nyfikenhet för att lära inom högspänningsområdet. Har du erfarenhet från arbete i ställverk och/eller elbehörighet är det mycket meriterande. Ett krav för tjänsten är B-körkort och att du är villig att ta lastbilskort, självklart står RISE för den utbildningen.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Hjälmered på 070-389 70 07 eller susanne.hjalmered@sigma.se
Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval sker löpande så sök redan idag!

OM RISE

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. www.ri.se

RISE MÄTTEKNIK
Vi är nationellt centrum för kvalitetssäkrad mätteknik. Vi utvecklar nya sätt att mäta både klassiska enheter och nya mer beteenderelaterade metoder i samverkan med näringsliv och övriga samhället. Det inbegriper allt från till exempel högspänningsmätning i smarta elnät, mätsensorer i självkörande fordon och digitalisering av produktionsflöden till mätning av hälsa för individer kopplat till ersättningsmodeller inom välfärden. Vårt arbete omfattar alla steg från behovsanalys, försöksplanering till beslutsfattandet och styrning. RISE mätteknik är svenskt nationellt metrologi-institut (NMI, riksmätplats) vilket innebär ansvar för upprätthållande av metrologisk spårbarhet i enlighet med internationella överenskommelser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sigma Recruit rekryterar specialister och ledare inom IT & teknik, HR, marknad, sälj och finans. Vi skapar värde för våra kunder och bidrar till utveckling och tillväxt. Affärsmässighet i varje enskilt uppdrag säkerställer hög kvalitet och långsiktighet för både kunder och kandidater. Vi ingår i Sigmagruppen som idag är Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultkoncern med ca 3000 anställda i 11 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga