Tranpenad Bemanning · Publicerad 9 nov 2020

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Just nu söker vi kompetenta lagermedarbetare med stort fokus på produktivitet och kvalitet till våra kunder i Viared, Borås.

Du kommer arbeta med orderplock, sortering, truckkörning och diverse andra lageruppgifter.
Vill du jobba inom lager och logistik så är detta verkligen ett tillfälle för dig som söker. Det är en fördel om du har arbetat med liknande uppgifter förut, men inställning slår klass

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har positiv attityd, har lätt för att samarbeta i grupp och har en vilja att skapa resultat. Vidare bör du ha god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du ser det som en självklarhet att passa tider, alltid göra ditt bästa men även vara en go och glad kollega.

Krav:
Truckkort A 1-4 och B 1-4
B-körkort är meriterande

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och kvällstid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Borås med omnejd
Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid. Vi har som krav att du arbetar under sommarperioden 2019.

Ansökan

Välkommen med Din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Borås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga