Jobbusters · Publicerad 7 okt 2019

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu Kyltekniker till vår kund Bravida Cooling. Som Kyltekniker jobbar du med helhetslösningar inom kyla, det kan röra sig om allt från att jobba med kyl- och frysdiskar i butiker eller industrier, serverrum eller offentliga miljöer. Du är en del av den större organisationen Bravida där du får arbeta tillsammans med kunniga, engagerade kollegor, möjlighet till vidareutveckling och stabilitet.
Arbetet som kyltekniker är ett självständigt arbete. Du avrapporterar digitalt mot chef och koordinator. Du tillhör en grupp med flera kyltekniker.
Bravida söker kyltekniker till samtliga kontor i Sverige. Bravida Cooling har kontor i Helsingborg, Malmö, Göteborg, Falköping, Trollhättan, Stockholm, Gävle, Borlänge, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Boden, Haparanda, Kalix, Gällivare och Kiruna.

Kvalifikationer
  • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete inom kyla
  • Du har ett svenskt kylcertifikat
  • Du har grundläggande elkunskap
  • Du har körkort
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har heta arbeten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av VVS
Personliga egenskaper

Som person är du social och trivs med att ha mycket kundkontakt. Vår kund söker en kyltekniker som förstår vikten av merförsäljning och trivs med att ta mycket eget ansvar.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Kyltekniker, Heta arbeten, VVS, Kyla, Servicetekniker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund Bravida är störst i Norden inom installation och service av fastigheter. Som Kyltekniker tillhör du affärsområdet Cooling som är en helhetsleverantör inom kyla. Bravida ger dig som anställd Kyltekniker en stabilitet och goda möjligheter till vidareutbildningar samt utveckling inom bolaget. Bravida ger fastigheter liv och erbjuder sin hjälp inom både installation och service, samt verkar inom teknikområden såsom: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov 2019
Ort
Borlänge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren

Inga fler liknande jobb tillgängliga