Rexel Sverige AB · Publicerad 27 feb 2020

På Rexel Sverige AB står vi nu redo att befästa vår position som marknadsledande inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige! Brinner du för försäljning och ledarskap och vill du vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av bland annat samarbete, förtroende, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten som Filialchef för våra filialer i Borlänge och Avesta.

Vi söker en Filialchef med stor erfarenhet av ledarskap och försäljning med dokumenterade goda resultat. Vi ser gärna att du tidigare arbetat på en strategisk nivå, att du har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar men även att du ser fördelarna att verka för och leda ett effektivt team.

Arbetsuppgifter
I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Storels fortsatta framgång. Du har ansvar för filialerna i Borlänge och Avesta vad gäller utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, personal och marknadsföring. Som filialchef har du personalansvar för 7 medarbetare. Tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Genom gott ledarskap och affärsmannaskap uppnås ökad närvaro hos kund samt kvalitet och resultat. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt områd. Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper
För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Andreas Ejlegård, Regionchef som du når på telefonnummer 021-80 26 39

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.
Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Storel på storel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2020
Ort
Borlänge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga