Trafikverket · Publicerad Igår 00:00

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Vår avdelning inom Centrala Funktioner HR, behöver förstärkning. Du som vill göra skillnad, arbeta med kultur och värderingar, ledarförsörjning och ledarutveckling, prestations- och talanghantering. Vi erbjuder en betydelse full roll i en framtidsbransch. Varmt välkommen med din ansökan som HR-strateg.
HR-strateg

Arbetsuppgifter
Som HR-strateg inom ledarskap har du ett uppdrag som spänner över ett brett område. Du kommer att vara involverad i flera olika processer och program där din roll är att driva, utveckla och behålla det budskap som representerar vår värdegrund. Det betyder att du arbetar med vår nyligen framtagna ledarskapsfilosofi, följer upp våra chefsbedömningar, driver våra talangprogram, utvecklar aktiviteter kring våra värderingar och även upphandlar externa tjänster och uppdrag. Det innebär också att du är expertstöd inom ledarskap till övriga HR-kollegor där din roll och engagemang kommer att ha en stor påverkan i organisationen. I många situationer agerar du projektledare och driver igenom och implementerar processerna i verksamheten med hjälp av våra HR-kollegor.
En annan del av uppdraget är att tillsammans med kommunikation ta fram och genomföra olika interna evenemang och aktiviteter, allt från möten med våra chefer till möten med hela Trafikverket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom HR-området eller annan beteendevetenskaplig examen, alternativt annan utbildning inklusive erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdigt.

Du har en gedigen bakgrund inom HR, där du är van att skapa resultat genom andra. Du har framgångsrikt jobbat med ledarutveckling och talanghantering. Du är van att projektleda i komplexa verksamheter.

Vi ser det som meriterande om du har varit HR-chef i en större organisation samt arbetat med offentlig upphandling.

För att nå framgång i rollen har du ett öppet och förtroendeingivande förhållningssätt. Du har en stark inre drivkraft och motiveras av att skapa engagemang och arbetsglädje. Då du hanterar flera processer samtidigt är det viktigt att du trivs att arbeta resultatinriktat. Vi finns på olika orter i landet så förmåga att lägga upp och driva arbetet självständigt är nödvändig. Hög etik och moral är en självklarhet för dig.

Placering är på vårt kontor i Borlänge eller Solna strand och arbetet medför reser inom Sverige.
Intervjuer kommer ske i antingen Borlänge eller Solna.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-01-19

Upplysningar

HR-chef Anna Lagerkranz
010-124 1628

Saco Carina Calov
010-123 53 57

ST Jerk Wiktorsson
010-123 1104

SEKO Tony Ridderstedt
010-125 7441
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga