Trafikverket · Publicerad 17 aug

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som inköpare innebär att finnas nära beställarna som affärsstöd under upphandlingsfasen med syftet att göra goda affärer för Trafikverket och staten. I din roll arbetar du för att säkerhetsställa försörjningen av varor och tjänster till Trafikverket sker på ett hållbart och rättssäkert sätt till rätt kvalitet och till lägsta möjliga totalkostnad. I rollen ansvarar du för att i första hand genomföra upphandlingar av ramavtal inom varor och tjänster. På sikt finns det möjligheter att även jobba med större objektsspecifika upphandlingar samt inköpsarbete före och efter upphandlingsfasen. Du kommer framför allt att arbeta med små och medelstora upphandlingar av indirekta varor och tjänster. Som kvalificerad inköpare leder du och genomför upphandlingens samtliga delar samt ger stöd i juridiska frågor. Till hjälp har du bland annat våra jurister. I rollen bidrar du till ständiga förbättringar av våra arbetssätt och metoder, inte minst i samarbete med vår avropsfunktion som använder de upphandlade ramavtalen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
- har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Arbetsuppgifterna kräver god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av inköpsarbete.
  • har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du drivande och arbetar på ett strukturerat sätt för att leverera goda resultat. Tjänsten ställer stora krav på samarbete, såväl internt som externt. Din förmåga att skapa förtroende är mycket viktig i denna roll.

Vi ser gärna ansökningar från nyutexaminerade.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-10-01

Upplysningar

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

SACO Peter Cederbjörk
0101235459

ST Ami Åreng
0101258002

SACO Richard Ericsäter
0101232444

ST Anna Kraft
0101236615
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt
Ort
Borlänge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga