Botkyrkabyggen · Publicerad 4 jan 2021

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Vi söker nu en Controller till vår ekonomiavdelning. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård och ett gott arbetsklimat.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Controller kommer du arbeta med uppföljnings-, budget- och prognosprocesser samt ansvara för framtagande av rapportering mot ledning och styrelse. Du kommer ansvara för månatliga interna verksamhetsrapporter och ekonomisk nyckeltalsanalys samt delta i upprättande av företagets månads-, tertial- och årsbokslut. Därutöver utgör du en resurs för ekonomisk projektuppföljning avseende renovering, underhåll och nyproduktion på Bygg- och teknikavdelningen. I rollen ingår även att stödja chefer och medarbetare avseende ekonomiska frågor samt vara Ekonomichefen och övriga kollegor på ekonomiavdelningen behjälplig i allehanda utredningar eller arbetsuppgifter som kan uppstå inom avdelningens ramar. Som Controller ska du även vara systemansvarig för bolagets uppföljnings- och analyssystem. Du kommer vara direkt underställd Ekonomichefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna har högskoleutbildning dock lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet som Controller i fastighetsbranschen. Vi ser också att du har goda kunskaper inom fastighetsekonomi och redovisning.

Som person har du en god samarbetsförmåga och är duktig på att hitta nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga att förmedla information och kunskaper inom bolaget på ett pedagogiskt sätt. Rollen kräver också en god numerisk analytisk förmåga och att du är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Tumba.

Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Fredrik Luiga, Ekonomichef, tel. 070-162 94 82. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.botkyrkabyggen.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Ort
Botkyrka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga