Botkyrkabyggen · Publicerad 19 mars 2021

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.Botkyrkabyggen har två affärsområden som är organiserade i fem geografiska områden. I varje område finns Reparatörer, Miljövärdar, Bovärdar och en Områdesassistent som tillsammans med Områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och kunderna på bästa sätt.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Handledare för våra sommarjobbande ungdomar. Du kommer tillsammans med ungdomarna arbeta med den yttre skötseln av våra fastigheter och vara placerad i ett av våra områden.

Ansvarsområden
Som Handledare är ditt uppdrag att ta hand om och handleda de ungdomar som arbetar hos oss under sommaren. Arbetsuppgifterna består bland annat av renhållning av våra utemiljöer, rensa ogräs och måla bänkar. Du kommer under tre omgångar om tre veckor vardera handleda olika grupper av sommarjobbande ungdomar. Du förväntas därmed kunna jobba hela perioden från 15 juni till 14 augusti 2020.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du på något sätt har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller har pågående högskolestudier inom fastighetsbranschen.

Som person är du social, initiativtagande och har ett intresse för utemiljöer. Eftersom arbetet som Handledare kräver en god relation med sommarungdomar är det viktigt att du är lyhörd och bemöter alla människor med respekt. Du är strukturerad och kreativ i ditt sätt att arbeta och kan på ett självgående och ansvarsfullt sätt driva arbetet framåt.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete och tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en visstidsanställning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan senast den 11 april. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga