Dynniq · Publicerad 18 maj

Välkommen till oss på Dynniq och till en roll där du kommer att få vara med och göra skillnad. Här kommer du att möta ett mångkulturellt team i en internationell koncern och med tekniken i framkant och som även går med vinst. Gillar du, som oss att få vara med och göra skillnad, är nyfiken och som gärna tar initiativ i ditt arbete? Då kommer du att trivas i vårt härliga team! Vill du även arbeta i en kombinationsroll som Financial och Business Controller och har påbörjat din yrkesresa? Då ska du absolut läsa vidare! Här är vi måna om både bolagets och individens utveckling. Vi växer och står inför nya utmaningar, din yrkeskunskap kommer bli en vital del av den resan och du är viktig för oss.

Du kommer bl.a. att ansvara för daglig analys och resultatuppföljning, månadsbokslut, working capital, cash flows, framtagning och rapportering av KPI’er och diverse ad hoc analyser. Vidare utför du regelbundna bedömningar och analyser av pågående projekt och arbetar nära vår VD i Sverige, som du även kommer att rapportera till samt till den nordiska Finansdirektören som sitter i Finland. Du kommer att ingå i Sveriges ledningsgrupp samt i den nordiska finansgruppen som leds av Nordisk CFO i Finland. Här kommer du trivas i våra nya och inspirerande kontorslokaler i Skärholmen och bli inte förvånad om du bjuds på grillbuffé till lunch, då vi gillar att umgås med varandra och värnar om varandra.

Din bakgrund
Vi förmodar att du har hunnit få ett par års arbetslivserfarenhet inom financial controlling och/eller ekonomi/redovisning med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har alltså bra koll på rapportering, att luska fram avvikelser och trivs i en rådgivande roll. Du är skicklig på att kommunicera och tycker om att arbeta nära verksamheten i en händelserik miljö. Att du har hög datorvana tar vi som en självklarhet samt att du är riktigt vass i Excel. Du är trygg i både svenska och engelska, då båda språken kommer att utgöra arbetsspråk i och med kontaktytor både nationellt och internationellt.

Vidare är du lösningsorienterad och intresserad av förändringsarbete för förbättring och effektivisering. Du är engagerad, nyfiken och trivs i en roll där du får ta egna initiativ samtidigt som du vågar ifrågasätta. Då bolaget befinner sig i en expansiv fas behöver du vara flexibel i arbetssätt och inställning, samt se förändringar som något inspirerande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Är det här din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Dynniq med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande och vi hoppas att kunna komma i mål innan sommarledigheterna. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig Patricia Jerring på 0704-19 99 04 på Clarify.

Om Dynniq
Dynniq är ett dynamiskt, högteknologiskt och innovativt företag som erbjuder integrerade mobilitets- och energilösningar internationellt. Våra 1800 medarbetare, representerade i fler än 12 länder, designar, utvecklar, integrerar och underhåller tekniska lösningar som förbättrar flödet i vardagen. Vårt uppdrag är att ge människor och varor möjlighet att nå sina destinationer effektivt, hållbart och säkert, genom avancerade tekniska lösningar. Dynniq har omfattande kunskap av att hantera mobilitet, parkering och energi med hjälp av systemteknik. Våra lösningar möjliggör effektiv sammankoppling av mobilitet och energiflöden som skapar en viktig och stark infrastruktur. Vår erfarna och kunniga personal arbetar nära våra kunder i Europa, Sydamerika, USA och Kanada. Vi engagerar oss på ett pålitligt, öppet och aktivt sätt med våra kunder; ”'vi tar plats i din värld ”. Läs mer på www.dynniq.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 juni
Ort
Botkyrka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga