Montico · Publicerad 20 sept

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med bearbetning av ämnen i CNC-styrda fleroperationsmaskiner.
Inom arbetsuppgifter gällande CNC-styrda fleroperationsmaskiner krävs kunnande i programmering, ISO och Dialog samt skärteknik. Förekommande styrsystem är Fanuc och Heidenhain och Dialog, erfarenhet av dessa är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör. Du behärskar ritningsläsning gällande verkstadsindustri och mätteknik som förekommer såsom skjutmått, mikrometer, talmeter, vinkelmätning, mm.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Du har körkort och tillgång till bil.
Önskvärt är också att du har truckkort samt traverskort.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi kvalificerade CNC-operatörer som vill vara med att bygga upp verksamheten i Östergötland. Under en kortare period förekommer veckopendling till utbildning och sedan är placeringsort Boxholm.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs hos Montico och det finns sedan goda möjlighet till anställning hos vår kund.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget