Geberit Group · Publicerad 20 sept

Vill du arbeta i en teknisk roll med marknadsledande produkter? Sök då tjänsten som produktspecialist på Geberit i Bromölla!

Till Geberit i Bromölla söker vi nu en produktspecialist. Som produktspecialist supporterar du både dina kollegor internt och kunder externt vad det gäller tekniska frågor kring Geberits produkter. Ta chansen att arbeta med marknadsledande produkter av hög kvalitet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett ledande bolag inom VVS-branschen och får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke på den nordiska marknaden. Du blir även del av ett stabilt och internationellt bolag som levererar produkter av toppkvalitet. Utöver detta får du arbeta i en teknisk specialistroll där du får möjlighet att driva produktspecifika projekt.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ge tekniskt stöd gällande Geberits produkter till intern personal och externa kunder.
  • Genom produktutbildning och seminarier utbilda intern personal och externa kunder i Geberits produkter.
  • Utveckla sortiment och nya standarder för Geberits produkter.
  • Vara drivande i produktspecifika projekt.
  • Genomföra konkurrensanalyser.
  • Ta fram och utveckla sälj- och marknadsmaterial.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer rapportera till Head of Product Management på Geberit och vara placerad på huvudkontoret i Bromölla. Resor förekommer i tjänsten och uppskattas till 10-15 övernattningar per år.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse. Troligtvis har du i grunden en teknisk inriktning på din gymnasiala utbildning alternativt längre erfarenhet från en teknisk roll. Det är meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen och/eller erfarenhet av rörsystem i byggnader. En fördel är även om du har erfarenhet av marknads- och försäljningsarbete eller har erfarenhet av att ha arbetat på nordisk nivå och/eller internationellt.

Du talar och skriver svenska. Då Geberit är en internationell koncern och du kommer att ha internationella kontakter är det också viktigt att du kommunicerar bra, både i tal och i skrift, på engelska.

Som person är du driven, kommunikativ och utåtriktad. Du trivs i en supporterade och stöttande funktion där du får möjlighet att hjälpa andra. Därtill har du ett strukturerat arbetssätt med en förmåga att anpassa ditt behov av struktur till vad situationen kräver. Då du kommer ingå i ett team behöver du trivas med och ha en förmåga att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Tjänsten kan dock komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Bromölla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef
Rekryteringen hanteras av
TNG Tech

Inga fler liknande jobb tillgängliga