Afriso Ema AB · Publicerad 14 feb 2020

Motiveras du av försäljning och relationsbyggande? Har du erfarenhet från en roll som innefattar teknisk försäljning? Då är det dig vi söker!

Hos oss får du chansen att arbeta kundnära på ett företag med en platt företagskultur, där du kan påverka och ta egna initiativ.

Välkommen till oss på Afriso EMA AB!

Om tjänsten
Du erbjuds en central roll på ett bolag med en platt företagskultur där får möjlighet att genomföra dina affärer självständigt, drivande och handlingskraftigt från start till mål. Du kommer ansvara för företagets västra säljdistrikt i Sverige med tillhörande nykundsbearbetning vilket medför uppskattningsvis 50 övernattningar per år.

Du kommer att arbeta med tekniska produkter som bidrar till en bättre miljö och säkerhet hos bolagets kunder. Du kommer inledningsvis bearbeta befintliga kunder men i tjänsten ingår också att bredda företagets kundstock vilket innefattar prospektering, kontakt med potentiella kunder och ansvar för affärer.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Arlöv och du rapporterar direkt till VD:n. Tjänsten passar dig som har framåtanda, är målmedveten, ambitiös och trivs med frihet under ansvar!

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av kundkontakt från en roll som teknisk säljare. För att kunna bygga förtroende med våra kunder är det viktigt att du har någon form av teknisk kompetens antingen från utbildning och/eller från en tidigare yrkesroll. Erfarenhet av försäljning mot kundsegment inom industri, automation eller liknande är starkt meriterande.

Tjänsten förutsätter att du har körkort samt att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska - i tal och skrift.

Vem är du?
För att lyckas i rollen på Afriso EMA AB är det viktigt att du är komfortabel med att genomföra ditt eget arbete samt planera din arbetsdag. Du trivs med att arbeta lösningsfokuserat och nära kunden - du har lätt för att omsätta kundernas utmaningar och behov till affärsmöjligheter. Du har ett starkt intresse för att göra hållbara affärer och skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende och kvalitet. Tjänsten är perfekt för dig som trivs med frihet under ansvar och stort handlingsutrymme.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du är serviceorienterad samt är mål- och resultatorienterad. Då tjänsten innehåller mycket externa så väl som interna kontakter, önskar vi att du är en skicklig kommunikatör och har en fallenhet för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder
Afriso EMA AB kan erbjuda dig en utvecklande tjänst med stor variation i vardagen. Du ges möjlighet att arbeta med en bred kundbas i flera olika branscher och kommer på så sätt att bygga en ovärderlig kunskap och erfarenhet inom teknisk försäljning. Du kommer in i en familjär och gemytlig företagskultur, med duktiga medarbetare som sitter i trevliga och moderna lokaler. För tjänsten erbjuds du en tjänstebil.

Du blir en del av ett stabilt, expansivt bolag i en roll med stora inslag av frihet under ansvar. Möjlighet att på egen hand planera och styra ditt arbete på ett sätt som gör att du blir lyckosam i din försäljning.

Ansökan
Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lukas Drelich på mail lukas.drelich@roirekrytering.se eller 073-233 08 50.

Om Afriso EMA AB
Afriso EMA AB är ett medelstort, innovativt, tyskt företag med dotterbolag i 20 länder och drygt 1200 anställda. Vi tillverkar mätinstrument och givare för att mäta, kontrollera och styra nivå, gas, tryck & temperatur för att bidra till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. Totalt omsätter koncernen drygt 1,5 miljard SEK. I Sverige är vi 15 anställda och omsätter ca 50 miljoner SEK. Läs gärna mer om oss på; https://www.afriso.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga