Corebon Production AB, · Publicerad 10 feb

Corebon AB expanderar och söker en erfaren mjukvaruutvecklare av inbyggda system. Tjänsten innebär bland annat att man bär huvudansvaret för det inbyggda styrsystemet till de nyutvecklade frekvensomriktarna som är hjärtat i företagets innovativa processteknologi. Programmeringen görs huvudsakligen i C++ varvid kunskap inom det språket i hårdvarunära miljö är ett krav. Mjukvaruutvecklingen görs parallellt med elektronikkonstruktör och PLC programmerare för att interaktionen mellan mjukvara, hårdvara och yttre styrsystem ska fungera optimalt.

Processteknologin som bygger på induktionsvärmning innebär möjlighet till snabb, jämn och styrbar värmning, viktiga egenskaper som håller på att revolutionera kompositindustrin. Frekvensomriktarna är helt egenutvecklade, baserade på toppmoderna komponenter, så som kiselkarbidtransistorer, och styrs av två ARM-processorer.

Kvalifikationer och egenskaper
Du är civil- eller högskoleingenjör med flera års erfarenhet av att arbeta med programmering av mikrokontrollers, gärna ARM. Du har lätt för att sätta dig in i och kritiskt granska existerande kod. Du är driven och trivs med att praktiskt implementera, testa och felsöka programvaran i den faktiska processen.

Nödvändiga kvalifikationer
  • Minst högskoleingenjör inom elektroteknik, datavetenskap eller motsvarande
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet av hårdvarunära programmering
  • Goda kunskaper inom C/C++
Önskvärda kvalifikationer
  • Erfarenhet av ARM processorer
  • Erfarenhet av elektronikutveckling
  • Kunskaper inom reglerteknik
Ansökan
Tror du att mjukvaruutvecklare inbyggda system hos oss på
Corebon passar dig tveka inte att skicka din ansökan till:

Rasmus Kjellstrand, rasmus.kjellstrand@corebon.com

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig på mail eller telefon +46 761 654 876.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Corebon skapar och säljer produkter, processteknik och tekniska tjänster inom området för kolfiberförstärkt plast (CFRP). Företaget har uppfunnit och patenterat världens snabbaste produktionsprocess för kolfiberförstärkt plast, vilket resulterar i en ny högre standard för kompositmaterial, lägre kostnader och minimal miljöpåverkan.

Vi kallar det Corebon Technology. Corebon Technology ger upp till 10 gånger snabbare cykeltider, upp till 95% energibesparing och möjliggör tillverkning av kompositer med fibervolymfraktioner vida överlägsna dagens branschstandard. Det gör det möjligt för Corebon att pionera nya applikationer och lönsamma marknader för
CFRP med egenskaper som hög termisk och elektrisk ledningsförmåga.

Corebon Technology är en universell lösning för CFRP-marknaden som är tillämplig på alla typer av tillverkningsprocesser, såsom RTM, filamentlindning och kompressionsgjutning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 mars
Ort
Burlöv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Corebon Production AB, tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga