WorkWeb · Publicerad 26 jan 2021

Vi söker nu en Fullstack-utvecklare till ChessIT i Stockholm!

ChessIT AB omvandlar verksamhetskrav till systemstöd som skapar affärsnytta. Genom att hjälpa kunden effektivisera och automatisera sin vardag bidrar ChessIT även till att kunder framtidssäkrar sin verksamhet. Hur de gör detta varierar, ibland nyttjas befintliga systemstöd som grund och ibland bygger och anpassas lösningar åt kunden. Ända sedan starten 2006 har ChessIT hjälpt kunder med detta och filosofin är att systemstöd behöver vara dynamiska och datadrivna för att flexibelt kunna stötta en organisation över tid. De områden som ChessIT fokuserar kring idag för att hjälpa sina kunder att nå sina mål är främst CPQ, CRM och Master Data Management.


Om jobbet


Nu har du chansen att komma till ett välmående bolag där det satsas för framtiden och ditt bidrag kommer att vara en viktig del i bolagets expansion. Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i deras verksamhet och förhoppningsvis kan ChessIT nyttja dina starka sidor och färdigheter för att uppnå dessa både internt och mot kund.
 • I rollen som Fullstack-utvecklare på ChessIT kommer du jobba med utveckling både på backend- och frontendsidan.
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utveckla produkter (främst CPQ) utifrån respektive kunds unika behov från start till levererad produkt.
 • Som fullstack-utvecklare är du kontaktperson till kund för respektive projekt du har hand om.

Vi söker dig som

 • Triggas av tanken att i ett tidigt skede komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med.
 • Är nyfiken, lösningsfokuserad och lyhörd.
 • Gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för ChessIT och de är övertygade om att du delar den inställningen!
För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av en liknande roll och vara bekväm att arbete inom frontend såväl som backend och att du kan .NET (ASP .Net / ASP .Net core).


ChessIT satsar på dig


Även om det mesta i vardagen kommer att handla om .Net och effektiva affärssystem - så kommer du också få närma dig Angular, Azure, OWASP, dokumentdatabaser som t.ex Cosmo DB. Du kommer att få fördjupa dig i olika affärssystem/affärsprocesser, förstå kundernas affär och vässa dig i att omvandla kundens behov till effektiva systemlösningar - med bra sparring ifrån dina kollegor.
 • Bäst av allt är att du blir en del av ChessIT och i ett bolag där du både kan påverka verksamheten och utvecklas i takt med den.
 • Här delar man med sig av framgångar och därför är nyckelpersoner del av bolagets vinstdelningsprogram. Ditt hårda arbete och bidrag till bolagets resultat premieras dessutom vid årets slut i samband med utdelningen av bolagets bonussemester. Givetvis erbjuder ChessIT även allt det vanliga som är viktigt, som marknadsmässig lön, semester, pensions- och sjukförsäkring, friskvårdsbidrag samt work life balance.
 • Hos ChessIT är stora delar av vardagen numera remote, så du får utföra ditt arbete var du än vill, så länge du levererar det du ska och bidrar till bolagets härliga kultur och resultat. Självklart hjälper ChessIT så att ditt hemmakontor kommer hålla hög klass. Men vill du hellre regelbundet arbeta från ChessIT:s fräscha och generösa kontor så är du såklart välkommen in och välja din plats.
 • Sist men inte minst så får du som nyanställd en Chess-bonus för att du väljer att bli en viktig spelare av deras fortsatta framgång.

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ett stenkast från Mörby Centrums tunnelbanestation
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos ChessIT.
 • Eventuella frågor besvaras av Researcher Ebba Hedin: 076 395 78 94 / ebba.hedin@workweb.se
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2021
Ort
Danderyd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga