Deform AB · Publicerad 11 mars 2020

Trivs du som allra bäst i ett bolag med korta beslutsvägar men vill ändå ha möjligheten att få arbeta på en global marknad? Då har vi rollen för dig. På uppdrag av Deform AB söker AxÖ Consulting en initiativrik, orädd säljare med teknisk utbildning. Vi letar efter dig som motiveras av att arbeta i projekt där engagemang, driv och utveckling präglar vardagen. Där andra ser problem ser du utmaningar och möjligheter.

Deform erbjuder

Du kommer att välkomnas till en platt organisation som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet. Arbetet kommer att vara omväxlande och du kommer bli en viktig kugge i helheten.

För Deform är det viktigt med hälsa och trivsel på arbetsplatsen. Alla anställda har tillgång till gym och andra friskvårdsaktiviteter erbjuds regelbundet. Vi arbetar för trivsel och glädje!

Arbetsbeskrivning

Som teknisk säljare kommer du arbeta med både befintliga och nya kunder. Du kommer att kartlägga marknaden, planlägga marknadsaktiviteter och driva affärer från start till mål. I rollen som teknisk säljare förväntas du självständigt driva försäljning med stor frihet under ansvar men också leda sålda projekt och vara kundens representant inåt i organisationen.
Deform arbetar alltid med kundunika uppdrag. Säljarbetet bygger på teknisk förståelse och på förmågan att bygga långvariga förtroendefulla kundrelationer.

För att lyckas i rollen
Deform vill att du ska lyckas i rollen som Teknisk säljare. Därför ser vi att du är ingenjör med maskinteknisk inriktning eller har motsvarande relevant erfarenhet. Du motiveras av att skapa affärer och är van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt och kan sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå.

Kunskaper inom metallurgi och ekonomi är ett extra plus. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och B-körkort är ett krav. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav. Ytterligare kunskaper i språk är meriterande, gärna tyska. Du har gärna även några års arbetserfarenhet av liknande roller inom verkstadsindustrin.

Information och ansökan
Urval sker löpande, och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Deform
Deform AB utför avancerad tredimensionell formning och tillverkar komponenter av plåt till bl.a tryckkärl, skyddsfordon och ubåtar. Vi är mycket specialiserade och jobbar med kunder i hela världen. Vår vision är att leda formningsutvecklingen inom våra valda affärsområden, och vi sätter stolthet i hög kvalitet och tillförlitlighet. Idag har Deform 40 anställda och omsätter ungefär 50 miljoner kronor.

Deform har en stark förankrad kärna i Degerfors, men agerar på en global marknad med kunder i alla världsdelar. Det är en platt och familjär organisation med korta beslutsvägar, som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet. De kundunika lösningarna skapar ett varierat arbete där engagemang, driv och variation präglar vardagen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Degerfors
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga