Deform AB · Publicerad Idag 12:04

Trivs du som allra bäst i ett bolag med korta beslutsvägar men vill ändå ha möjligheten att få arbeta på en global marknad? Då har vi rollen för dig. På uppdrag av Deform söker AxÖ Consulting en initiativrik, allsidig och noggrann konstruktör. Vi letar efter dig som motiveras av att arbeta i projekt där engagemang, driv och glädje präglar vardagen.

Deform erbjuder
Du kommer att välkomnas till en platt organisation som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet. Arbetet kommer att vara omväxlande och du kommer bli en viktig kugge i helheten.

För Deform är det viktigt med hälsa och trivsel på arbetsplatsen. Alla anställda har tillgång till gym och andra friskvårdsaktiviteter erbjuds regelbundet. Vi arbetar för trivsel och glädje!

Arbetsbeskrivning
I rollen som konstruktör kommer du att leda och delta i olika utvecklingsprojekt samt arbeta med ritningsframtagning efter kundspecifikation. Du kommer även att beräkna materialspecifikationer, leda och utvärdera tester, konstruera och designa verktyg och fixturer samt förse försäljningsorganisationen och produktion med tekniska underlag och support.

Tjänsten innefattar resor såväl inom som utom Sverige i viss omfattning.

För att lyckas i rollen
Deform vill att du ska lyckas i rollen som konstruktör. Därför ser vi att du som söker tjänsten brinner för att arbeta med dagens och morgondagens teknik. Du är handlingskraftig och initiativrik och de som möter dig beskriver dig som en positiv och engagerad person. Där andra ser problem ser du utmaningar och möjligheter. Du motiveras även av att arbeta i ett lag där engagemang, driv och glädje präglar vardagen.

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning, med fördel inom maskin- eller materialteknik, eller innehar likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat några år och skaffat dig erfarenhet från verkstadsbranschen och har kunskaper inom konstruktion, design, teknisk beredning och metallurgi. Du behöver ha goda kunskaper i 3D-modellering (vi använder Inventor och AutoCad), samt ha goda kunskaper i engelska. Erfarenhet inom mätteknik, projektledning och ytmodelleringsprogram är meriterande.

Du innehar B-körkort.

Information och ansökan
Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Deform
Deform AB utför avancerad tredimensionell formning och tillverkar komponenter av plåt till bl.a tryckkärl, skyddsfordon och ubåtar. Vi är mycket specialiserade och jobbar med kunder i hela världen. Vår vision är att leda formningsutvecklingen inom våra valda affärsområden, och vi sätter stolthet i hög kvalitet och tillförlitlighet. Idag har Deform 40 anställda och omsätter ungefär 50 miljoner kronor.

Deform har en stark förankrad kärna i Degerfors, men agerar på en global marknad med kunder i alla världsdelar. Det är en platt och familjär organisation med korta beslutsvägar, som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet. De kundunika lösningarna skapar ett varierat arbete där engagemang, driv och variation präglar vardagen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 apr 2020
Ort
Degerfors
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga