Brightby · Publicerad 27 sept

Brightby söker för kunds räkning en redovisningsassistent. Som redovisningsassistent arbetar du i ett team om tre ekonomer och rapporterar till redovisningschefen. Vår kund består av ett antal företag, helägda eller delägda, och koncernen omsätter ca 20 miljarder kronor. Tjänsten är placerad i naturskön miljö på Ekerö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby med möjlighet att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som redovisningsassistent arbetar du inom processen för kund och leverantörsfakturor, löpande redovisning och kontoavstämningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

* Kontering och handhavande av fakturor i Agressos elektroniska fakturahanteringssystem

* Löpande redovisning

* Kundfakturering

* Kontoavstämningar i samband med bokslut

* Momsredovisning, F-skatt och skattedeklarationer

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med kund- och leverantörsreskontra och har goda redovisningskunskaper. Har du tidigare jobbat i Agresso ser vi detta som meriterande. Du som söker är strukturerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzén på telefon 073 - 917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Inlägget Brightby söker redovisningsassistent, Ekerö dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget