Xylem, Inc. · Publicerad 11 sept 2019

Traineeprogram Xylem Emmaboda 2020-2021

På Xylem arbetar 17 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder.

Till Xylems huvudfabrik i Emmaboda söker vi nu Dig som intresseras av produktion och logistik/teknik, samt är nyexaminerad civilingenjör.
Vårt traineeprogram skapar framtidens talanger inom Xylem

Arbetsbeskrivning

Som trainee på Xylems huvudfabrik belägen i Emmaboda med 1200 anställda erbjuder vi dig förmånen att jobba med det du brinner för på ett världsledande företag. Du ges en perfekt start på karriären samt möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i vår organisation.

Traineeprogrammet ger dig kunskaper, kontakter och stöd. Syftet är att programmet ska främjar din personliga utveckling, bredda ditt kontaktnät samt ger dig kunskap och en helhetsbild av vår verksamhet. Under programmet tilldelas du en erfaren mentor där du har möjlighet att bolla tankar och idéer inför kommande utmaningar.

Programmet planeras att starta 2020-08-30, är under ett års tid och är indelad i olika block, där du kommer att bli involverad i olika projekt och verksamhetsområden. Programmets slutgiltiga utformning kommer att anpassas utefter just dina kompetenser och erfarenheter. Efter programmet övergår du i en utmanande nyckelroll på företaget. Under året får du relevanta utbildningar inom området, samt besöka någon av våra andra fabriker i koncernen.

Vem kan söka?

Du som söker har en examen som civilingenjör, gärna inom maskinteknik alternativt industriell ekonomi. Du har max ett års arbetslivserfarenhet inom likvärdigt arbetsområde efter avslutad examen. Det är önskvärt att du har praktisk erfarenhet inom industri. Ett krav är att du kan flytande engelska samt svenska i tal och skrift.

Egenskaper vi värdesätter hos dig som person är kreativitet, lyhördhet samt nyfikenhet. För att lyckas krävs även att du är strukturerad. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. Det finns goda kommunikationer från närliggande städer, som Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid, individuell löneanpassning och förmåner enligt företagets policy

Har du frågor är du välkommen att kontakta Niklas Gudmundsson, Verkstadschef, 0471-24 73 29, eller Robert Arvefalk, HR Learning & Development Manager, 0471-24 74 83.

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2019-12-01.
Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, för Akademikerna Jenny Johansson 0471-24 70 00.

www.xylem.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2019
Ort
Emmaboda
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från Xylem, Inc. tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga