Försvarsmakten · Publicerad 12 okt

Är du intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med framtidsperspektiv för lednings- och sambandssystem?

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär, att under chefen för driftavdelningen, i nära samverkan med regementets säkerhetsavdelning och de som genomför verksamhet, samordna säkerhetstjänsten inom Utvecklingscentrum. Detta innebär att du skall kunna utforma riskanalyser, säkerhetsplaner samt utforma bestämmelser för säkerhetstjänsten. Du skall också, som funktionsansvarig, vid behov ingå i projekt, övningar mm och tillsammans med verksamhetsansvariga reglera individers tillträde till olika delar av anläggningen. I uppgiften ingår att ansvara för lås/larm och besökssystem samt utbildningsfrågor inom området. Arbetet är säkerhetsklassat.

Kvalifikationer
  • Grundläggande säkerhetsskyddsutbildning
  • Goda kunskaper i Officepaket
  • Behärskar engelska väl både i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande kvalifikationer
  • Kunskap inom IT-säkerhetsområdet
  • Kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
  • Erfarenhet att verka som handledare/lärare inom området säkerhet.
  • God skriftlig och muntlig framställningsförmåga
Personliga egenskaper
Då arbetet innebär att stödja verksamheten som bedrivs i FMLS UtvC vad gäller säkerhetsfrågor krävs yrkesmässig integritet och pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrig
Befattningen är civil
Tillträde snarast enl. ök.
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Befattningen är placerad på Ledningsregementet med arbetsort Enköping.

Vid förfrågningar beträffande befattningen kontakta rekryterande chef Lennart Johansson, 070-341 52 59.

Fackliga representanter
OFR/O-OF Enköping Magnus Johansson
SACO Försvar, Karin Gällmo
SEKO Försvar, Lars Linde
OFR/S Inge Bäcklin
Samtliga nås via växeln på 0171-15 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2016-10-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Enheten

Befattningen är placerad vid avdelning som ingår i Stödenheten som förutom drift av utvecklingscentrat har som huvudsaklig uppgift att stödja med egna och tillförda resurser produktionen av krigsförband och övriga enheter. Detta görs främst inom funktionerna övnings-och skjutfält, idrott och friskvård, rekrytutbildning, rekrytadministration, vapen/strid, teknisk tjänst, sjukvård, motortjänst, kommendantur, verksamhets- och trafiksäkerhet samt stödja Försvarsmakten med miljöprövning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.
Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga