Försvarsmakten · Publicerad 10 okt

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med säkerhetstjänsten inom Ledningsregementet. I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten med framtagande av säkerhetsrelaterade underlag (policy, analyser regler mm) samt utbildning inom säkerhetsområdet. (mer)

Kvalifikationer
  • Kunskap om Försvarsmaktens kommunikationssystem
  • Kunskap om säkerhets-/IT-säkerhetstjänsten inom Försvarsmakten
  • God samarbetsförmåga
  • God skriftlig och muntlig framställningsförmåga
Meriterande kvalifikationer:
  • Tjänstgöring vid högre stab inom funktionen säkerhetstjänst
  • Arbetat i Försvarsmakten
Personliga egenskaper:
För att trivas är det viktigt att du är kommunikativ, energisk och trivs med att skapa nya kontaker. Du är en trygg och säkerhetsmedveten person som tycker om att lära andra. Du är ansvarstagande och initiativrik med god förmåga att såväl självständigt som i arbetslaget driva arbetet framåt. Vi förutsätter att du delar Försvarsmaktens värdegrund, allas lika värde. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Befattningen är en civil befattning.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning om 6 månader. Arbetsorten är Enköping.
Tjänstgöringsgrad: Heltid. Lön efter överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.

Försvarsmakten eftersträvar en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället och arbetar aktivt för mångfald och jämnställdhet. Vi ser där gärna sökande som bidrar till detta.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Mj Peter Enqvist på telefon 070-22 77 982.

Fackliga representanter:
Nås via växelnummer 0171-15 70 00
ORF/O, OF Enköping - Magnus Johansson
SACO-F - Karin Gällmo
SEKO-F - Lars Lindell
OFR/S - Inge Bäcklin

Välkommen med din ansökan senast 2016-11-20. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

J2 (säkerhetsavdelningen) ansvarar för säkerhetstjänsten inom Ledningsregementet, LedR och Enköpings Garnison. J2 fungerar som stöd till enhets- och avdelningschefer i alla typer av säkerhetsfrågor. Avdelningen hanterar frågor som rör säkerhetsskydd, informationssäkerhet, IT-säkerhet och Signalskydd.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.
Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga