Försvarsmakten · Publicerad 2 jan

Ledningsregementet söker Vaktmästare till idrott och friskvårdsavdelningen.

Ett varierande arbete med stor bredd, från viss administration i datamiljö, via samverkan med kunder, till löpande underhåll av idrottsanlägningar innomhus och utomhus samt enklare service och repartioner av träningsredskap och stöd vid övningar, tävlingar, fysiska tester och arrangemang.

Stödenheten har som huvudsaklig uppgift att stödja med egna och tillförda resurser produktionen av krigsförband och övriga enheter. Detta görs främst inom funktionerna idrott och friskvård, övnings-och skjutfält, rekrytutbildning, vapen/strid, teknisk tjänst, sjukvård, motortjänst, kommendantur, verksamhets- och trafiksäkerhet, drift av Utvecklingscentrum för ledningssystem.
Idrott och friskvårdsavdelningen ska stödja personalen som arbetar inom Enköpings Garnison så att de kan genomföra Försvarsmaktens fysiska standard. Där ska kondition, styrka och rörlighet tränas för att klara sin befattning i insatsorganisationen. Idrottsavdelningen genmför bla idrottstävlingar, friskvårdsaktiviteter och är huvudansvariga för de träningsanläggningar som finns inom området. Detta innebär också att idrottsavdelningen ska se till att det finns möjligheter att träna och motionera genom ett brett utbud av arrangemang, tävlingar och att rätt utrustning finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Underhåll och enklare reperationer av träningsredskap i gym och idrottshall.
Underhåll och enklare reperationer utomhus på hinderbana, fotbollsplan samt terränglöpninsspår.
Sköta in- och utlämning av idrottsmatriel till kund. Visitation av återlämnad matriel.
Stöd till olika idrotts och friskvårds arrangemag.
Skapa beställningar i datamiljö.

Kvalifikationer
B-körkort
Kunna utrycka sig i i tal och skrift på svenska.
Datorvana
Erfarenhet av vaktmästeri, hantverkskunnighet eller liknade arbetsuppgifter som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga.

Meriterande
Utbildningar/ intresse inom träning, idrott och friskvård.
Förarbevis på snöskoter.
Kunna förstå och utrycka sig i i tal på engelska.

Personliga egenskaper
Inneha god social kompetens, god serviceanda, ett flexibelt arbetsätt, kunna arbeta noggrant och självständigt samt vara initativagande.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Befattning är en tidsbegränsad anställning under en period om ca två år.
Tillträde enligt överenskommelse
Befattningen är placerad på Ledningsregementet med arbetsort Enköping.
Arbetet kan ibland vara förlagt till kvällar och helger.
Arbetstider och arbetsuppgifter kan med kort varsel ändras.
Arbetet utförs i arbetslag om 1-3 personer.
Tjänsten innebär periodvis kroppsarbete med tunga lyft.
Arbetet utförs inom regementets alla veksamhetsställen.

Vid förfrågningar beträffande befattningen kontakta Magnus Agge på telefon 070-0949873 eller Marie Andersson 076-6336316

Fackliga representanter
OFR/O-OF Enköping Magnus Johansson
SACO-S, Karin Gällmo
SEKO Försvar, Lars Lindell
OFR/S Inge Bäcklin
Samtliga nås via växeln på 0171-15 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligtbrev.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga