Oriola AB · Publicerad 1 juli 2020

Oriola

Vill du arbeta i en utvecklande, rolig och omväxlande HR Business Partner roll? Har du en bakgrund som HR generalist, rekryterare eller konsultchef inom bemanning samt HR utbildning? Då bör du kika på den här möjligheten hos Oriola. Rollen präglas starkt av deras positiva värderingar som att man är öppen, tar ansvar, tar initiativ och arbetar tillsammans.

Oriola utökar nu sitt HR-team och söker samtidigt en ersättare för den nuvarande HR Business Partner i Enköping som går vidare till nya områden inom organisationen. Deras logistikdistribunal i Enköping har ca 300 anställda och konsulter som ansvarar för distribution av läkemedel och handelsvaror till landets alla apotek. Huvuddelen av de anställda är lagermedarbetare. Tjänstemännen består av medarbetare inom ledning, kvalitet, utveckling, fastighet m fl.

Rollen

Som HR Business Partner på Oriola kommer du att ha en generalistroll. Du har ett nära samarbete med och är ett stöd för chefer i alla HR-relaterade frågor. Dina arbetsuppgifter är av både operativ och strategisk karaktär. Tjänsten innebär att vara ett stöd i arbetsrättsliga frågor och förhandlingar. Bland arbetsuppgifterna ingår också samarbete med den koncerngemensamma HR-funktionen i utveckling av processer och rutiner. Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och utveckla dig inom framför allt ledarskapsutveckling och IT-relaterade områden där vi behöver stärka oss.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat
  • Vara ett konsultativt och coachande chefsstöd både i Enköping men även övriga orter.
  • Tillsammans i ditt HR team driva och utveckla arbetet med det ökade kundfokuset och OneOriola, vilket innebär bland annat arbete och utveckling av vårt HR system SuccessFactors.
  • Tillsammans med HR teamet ansvara för framtagandet och utvecklingen av rutiner, riktlinjer, policys mm med ett fokus på OneOriola.
  • Stöd vid rekrytering, resourcing, talent acquisition och onboarding (employee lifecycle processes),
  • Strategiskt och operativt ansvar för utveckling och aktiviteter med mycket fokus på arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa.
Vem är du

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann och har hög integritet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i grupp och har ett professionellt förhållningssätt gentemot din omgivning. Uppdraget handlar ytterst om att bidra till verksamheternas utveckling, och rollen kräver därför att du har ett driv och ett engagemang, kan jobba flexibelt och är prestigelös. Sedan skadar det inte att du har skinn på näsan och humor - för det har vi!

För att lyckas i den här rollen

Vi tror att du har högskoleexamen inom HR-området med beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande kompetens samt minst 2-5 års erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, är van att tolka lagar och avtal och är duktig på personaladministration. Bra system- och datorvana och har tidigare arbetat i något HR system (SAPs SucessFactors är meriterande). God kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

I den här rekryteringen samarbetar Oriola med Jerrie, välkommen med din cv och personligt brev via www.jerrie.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Igor Glavan på telefonnummer 0701-765828. (Semester v 29,30,31 och 32)

Oriola - Health for Life!
Oriola är koncernen som levererar produkter och tjänster inom hälsoområdet. Vi förbättrar människors hälsa varje dag genom att lagerhålla och distribuera läkemedel och egenvårdsprodukter till landets alla apotek, vi producerar dosdispenserade läkemedel och ger expertråd inom hälsa och läkemedel. Våra kunder är läkemedelsindustrin, apotekskedjor och konsumenter. Vårt uppdrag är "Health for Life". Vi är fyra företag inom Oriola-koncernen i Sverige; Oriola Sweden AB, Svensk Dos AB, ICT Health Support AB samt Kronans Apotek AB. Vill du stötta oss med ditt engagemang, din kompetens och erfarenhet? Vi på Oriola Sweden AB söker dig! www.oriola.com/se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Ort
Enköping
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga