Poolia · Publicerad 5 juli

Trivs du att arbeta i en dynamisk och snabb internationell kundservicemiljö? Just nu söker vi nämligen en Business Controller för uppdrag hos kund i Eskilstuna! Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till slutet av december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller ansvarar du bland annat för att:
  • Vara Business Partner för försäljningsstödet inom EMEA
  • Rapportera och analysera rapporter regelbundet.
  • Aktivt stödja och förstå verksamheten
  • Upprätta och upprätthålla bästa praxis i finansiell rapportering och finansiell analys med inriktning på att tillhandahålla en produkt med kvalitet som levereras i tid
  • Delta i projekt/team med inriktning på ökad försäljning och minskad kostnad
  • Prestationsmäta och rapportera resultatindikatorer
  • Bidra till att öka effektiviteten genom att förenkla och utveckla finansiella frågor
Vem är du?

Vi tror att du en person med en universitetsexamen inom företagsekonomi eller motsvarande och med 3-4 års erfarenhet inom controlling. Du är duktig på att göra prioriteringar i en dynamisk arbetsmiljö där du har stort fokus på leveranser. För att trivas i rollen som Business Controller är du en stark lagspelare med en positiv och öppen inställning. Du är bra på att etablera intressenter och skapa goda kundrelationer och har god förmåga att lära dig nya system. För tjänsten som Business Controller är flytande kunskaper i engelska ett krav, likväl som att du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia