Region Sörmland · Publicerad 14 jan

Ögonkliniken Sörmland, Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Ögonkliniken Sörmland har verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm samt på Nyköpings lasarett.

Vi söker nu en ortoptist till Mälarsjukhuset i Eskilstuna, där vi är ca 35 medarbetare Du kommer att jobba i länets Barnteam där ortoptister och barnoftalmologer ingår.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att både självständigt och tillsammans med ögonoftalmolog bedöma- och behandla barns synutveckling och vuxna med samsynsproblem. Möjlighet att medverka vid skelningsoperation finns.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad ortoptist, som är ansvarstagande och noggrann. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Carina Erlandson, 073- 867 45 42 el. 016-10 31 93.
Facklig företrädare Charlotte Kylström, 016-10 32 02.
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på ögonkliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-01-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga