Region Sörmland · Publicerad 3 dec 2019

Kirurgi- och urologi Mälarsjukhuset Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Vi bygger upp vår kirurg- och urologavdelning och vill utveckla den för att nå vår vision att erbjuda bästa möjliga kirurgiska- och urologiska vård och omvårdnad med kompetent och yrkeskunnig personal.

För att öka tryggheten i det professionella vårdarbetet för samtliga medarbetare, inte minst för att mindre erfarna sjuksköterskor ska få ett bra stöd i det dagliga arbetet, söker vi nu tre erfarna sjuksköterskor som vill ta nästa steg i sin karriär och som vill utveckla avdelningen tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag blir att tillsammans med dina tre andra vårdledarkollegor vara stödfunktion/senior sjuksköterska till nya och mindre erfarna kollegor i vardaglígt sjuksköterskearbete på avdelningen. Du kommer även fungera som operativ ledare på enheten vilket bl a innebär att ta ansvar för och fördela resurser på enhten, göra bedömning enligt prioriteringsläge, samarbeta med bemanningsassistenten etc. Du är även samarbetspartnern för vårdplatskoordinatorn och hanterar inläggningar och fördelar patienter till vårdlag efter platssituation, vårdtyngd och patientens behov av specifik komptetens.

Du kommer ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen och den biträdande vårdenhetschefen. För att din funktion ska vara både verksamhetsnyttig och intressant att arbeta i kommer du att tillsammans med vårdenhetscheferna att utveckla din tjänst så att den passar er alla.

För att du ska trivas kommer du få en skräddarsydd introduktion och vi erbjuder dig möjlighet att vidareutbilda dig inom kirurgi och urologi.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som minst har fem års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat på en kirurgisk eller urologisk vårdavdelning och/eller om du har en vidareutbildning inom kirurgi eller annat som bedöms likvärdigt.

För att du ska fungera som vårdledare söker vi dig som är trygg och stabil och som uppvisar personlig mognad. Du måste ha en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera och instruera. I ditt ledarskap visar du att du är tydlig och strukturerad - allt för att du ska bidra till att bygga trygghet och kompetens på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid.
Du tjänstgör dag- och kvällstid på vardagar och arbetar var fjärde helg. Under sommartid (juni-aug) tjänstgör du varannan helg.
Ca 50% av tiden tjänstgör du som vårdledare och övrig tid i ordinarie vårdlag. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Tf Vårdenhetschef, Birgitta "Gittan" Eriksson, 016-10 52 69.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kirurgi- och urologi!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-12-22.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga