TNG Group AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker en ekonomiassistent / ekonom för omgående tillsättning!

Du kommer att arbeta på en mindre ekonomiavdelning med två kollegor. Vår kund verkar inom tillverkande industri. Som ekonom finns stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inledningsvis kommer du att arbeta som konsult hos oss på TNG. Det finns stora möjligheter till anställning efter uppdragets slut.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Betalningar
  • Löpande bokföring
  • Stödja ekonomiavdelningen och lönekontoret med övriga arbetsuppgifter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får arbeta på ett internationellt företag med stora möjligheter till karriärutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Dynamics AX.

Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent