Activpersonal i Sverige AB · Publicerad 10 jan

Svenska kyrkan Eslöv omfattar ca 30 000 invånare varav ca 19 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Vi har 17 kyrkor, 23 kyrkogårdar och är ca 80 anställda. Vi strävar efter att utveckla en organisation som bygger på öppenhet och nytänkande. Vår verksamhet omsätter ca 70 miljoner kronor årligen. Vår vision: Svenska kyrkan Eslöv – en samhällsaktör att räkna med.

Läs gärna mer om vår Svenska kyrkans verksamhet på: www.svenskakyrkan.se/eslov

Brinner du för människor och HR?

Svenska kyrkan Eslöv vill vara en samhällsaktör att räkna med och vi söker därför en erfaren HR-specialist som vill bygga upp och utveckla HR-arbetet hos oss.

Vårt erbjudande till dig

Du erbjuds att vara med och utveckla medarbetare och en organisation som når Svenska kyrkans fulla potential. Du deltar aktivt vid möten och informationsträffar för att stötta chefer och medarbetare.

Våra förväntningar på dig

Vi förväntar oss att du blir en positiv och stark kraft i vår grupp som inser att förändringar kan vara krävande, men nödvändiga och värda mödan. Du måste också ha verksamhetens bästa som ditt perspektiv.

Dina arbetsuppgifter och tidigare erfarenheter

Verksamhetsutveckling: Bidra till organisationens och teamens verksamhetsutveckling.

Instruktioner och stöd: Ta fram policys, mallar och instruktioner som stöd till chefer.

Löner: Ansvarig för att samordna och sköta de lokala förhandlingarna, ta fram rutiner för utveckling av medarbetare, medarbetarsamtal, uppföljningssamtal, lönekartläggning.

Personaladministration: Ansvarig för rutinutformning och genomförande av arbetet inom löneadministrationen inklusive anmälningar, personalstatistik, nyckeltal, rehabilitering, AFA mm.

Arbetsmiljö: Arbeta konsultativt som stöd åt kyrkoherde och övriga chefer/arbetsledare inom arbetsmiljö/personalledning/facklig organisation.

Rekrytering: Delta och samarbeta med chefer i samband med rekryteringar för samtliga tjänster från kravspecifikation till introduktion av nyanställda. Svk Eslöv vill också aktivt arbeta med att erbjuda praktikplatser för personer som idag står utanför arbetsmarknaden av något skäl.

Planering: Ta fram arbetstidsmodeller för olika personalgrupper, ansvara för planeringen i vårt bokningssystem.

Juridiska frågor: Arbeta konsultativt med frågor inom arbetsrätt, kyrkoordningen och avtal.

Diarium: Ansvarig för diarium och arkivhantering.

Personalansvar: Personalansvar för en person som arbetar med medlemsservice och expedition

Dina kvalifikationer:

Du har examen från högskola/universitet med inriktning mot personalvetenskap eller annan likvärdig utbildning samt några års erfarenhet av dagligt HR-arbete. Du har erfarenhet av personalfrågor och är även van vid arbetsrättsliga förhandlingar. Du kan arbeta självständigt med hög integritet, men samarbetar även bra med andra och är serviceinriktad. Du är duktig på både muntlig och skriftlig kommunikation. Du är medlem i Svenska kyrkan och lojal med dess värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på telefon 0733- 67 06 60.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga