Element Materials Technology · Publicerad 21 aug

Är du redo att ta ett helhetsansvar för en verksamhet så kan det här vara ditt nästa karriärkliv!
Rollen innebär i korthet sälj, ledarskap, teknik och budgetansvar i en verksamhet med tillväxtpotential.

Dina arbetsuppgifter

Till vår verksamhet i Eslöv söker vi en Platsansvarig med teknisk säljprofil. Gruppen består idag av 11 medarbetare där den huvudsakliga sysselsättningen är mättjänster, konsulttjänster samt kalibrering.

Rollen som Platsansvarig är varierande, du ansvara för allt från att vårda och utveckla våra kunder till att ta ansvar för enheten vad gäller planering av personella och materiella resurser.
Fokus kommer bl a att ligga på kontakter med våra kunder genom att skapa långsiktiga relationer, genomföra kundmöten och följa upp dessa. Ansvar för enhetens konsulter och uppdrag ingår också i arbetsuppgiften.

Du har personalansvar vilket innebär att kontinuerligt utveckla och motivera personalen, lönesättning samt den dagliga produktionsstyrningen. Du är också en del i företagets produktionsnätverk vilken består av medlemmar från företagets övriga 7 orter.

Du rapporterar till regionschef för Linköping/ Jönköping/ Eslöv, samt att du även rapporterar försäljnings- och marknadsaktiviteter direkt till marknadschef.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga kvalifikationer som ledaregenskaper, samarbetsförmåga, initiativkraft, helhetssyn, prestigelöshet och öppenhet. Ett stort tekniskt intresse samt erfarenhet från teknisk försäljning är ett krav, ledarskap och personalansvar är starkt meriterande.

Ansökningsförfarande

Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Lena Johansson 0708-52 32 36.
Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Fackligt kontaktombud är Thomas Bomgren, tfn 0733-36 29 33.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Element Metech är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik inom många olika industrisektorer. Kunderna finns inom flygindustri, försvar, life science, telekom, energi, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. I Sverige finns bolaget på 8 orter med huvudkontor i Linköping
Företaget omsätter 180 MKR och har 165 anställda. Vi erbjuder en teknisk miljö, kompetenta medarbetare i en bransch där det finns stora tillväxtmöjligheter!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept
Ort
Eslöv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga