SJR · Publicerad 20 sept 2021

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett modernt bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar drygt 2 200 bostäder i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra fastigheter finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt.

På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet. Innovation, nytänkande, utveckling och kreativitet är något som ständigt står på vår agenda.

Vi ser våra medarbetare som den viktigaste tillgången - hos oss får du goda möjligheter att trivas och växa ytterligare i din profession.

Nu söker vi dig som vill arbeta som
redovisningsekonom i en verksamhetsnära roll där du kommer samarbeta med projekledning och fastighetsförvaltning.
Rollen är bred och innefattar bla löpande redovisning med avstämningar och analyser, uppföljning av projekt samt medverkan i budget- och bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och trivs i en mindre organisation där man tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat samt hjälper och stöttar varandra på bästa sätt. Ekonomiavdelningen består av tre personer och du rapporterar till företagets ekonomichef.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Avstämning och analyser
  • Projektredovisning
  • Moms och skattedekarationer
  • Anläggningsregister
  • Budget och bokslutsarbete
Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du också har erfarenhet av Visma Control.

Vem är du?
För att passa in i vårt team ser vi att du är positiv och lösningsorienterad person som är van att arbeta självständigt. Du brinner för att leverera med hög kvalitet och tillsammans med dina kollegor skapa goda resultat. Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende i organisationen och du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt.

Ansökan
I denna rekrytering har Eslövs Bostads AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke på 0766-471623.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Ort
Eslöv
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga